NL  |  FR  |  EN
         
Rondebosch Cellar
Sarah's Creek
Saronsberg Cellar
Bosman Wines
Arendsig  ’Handcrafted Wines’
Dewaldt Heyns 'Wheatered Hands'
Manutara Wines
Cuello Negro
Las Mercedes
Quintay


NIEUW:Dewaldt Heyns 'Wheatered Hands'

De betekenis van deze wijnen, ‘Weathered Hands’ werd geïnspireerd door de hard werkende handen van zijn vader die vol toewijding zwoegde in de wijngaarden van zijn boerderij in Swartland. Deze wijnen ontstaan uit de levenslange droom van Dewaldt Heyns en die zijn inspiratie vond door het land waarin hij opgroeide en toegewijd aan zijn vader wiens liefde voor de wijnstok ook het begin was van zijn eigen liefde… Deze topwijnen met herkomst uit Swartland nu NIEUW in ons assortiment!
Verdelers

Als groothandel zijn wij op zoek naar wijnhandelaren over heel België en Europa die met ons wensen samen te werken.
Wij bieden exclusiviteit in eigen regio.
Welkom,

World of Wine heeft in 2018 gekozen voor een nieuw team met een vernieuwde focus, en binnenkort zal dit ook gepaard gaan met een nieuwe website.

Ondertussen importeren wij al 7 jaar kwaliteitswijnen uit Zuid-Afrika, en zijn daar recent ook Gins en Tonic waters bijgekomen.

Het portfolio is dus in volle groei...

Wij hebben beslist om ons assortiment Chileense wijnen af te bouwen en het "local is lekker" gevoel van Zuid-Afrika in België en voor sommige merken ook de Benelux of Europa, nog sterker te vertegenwoordigen.

Al onze producten worden persoonlijk geselecteerd bij de wijnmakers en producenten uit verschillende regio's in de Kaap en met verschillende terroirs, maar die delen wél allemaal dezelfde filosofie : fijne kwaliteitswijnen produceren met een eigen identiteit en diversiteit en ook een ethische en community gedreven aanpak.

Onze focus ligt op import, daarom hebben wij in Komen een magazijn onder douane bij onze kantoren.

Wij leveren aan speciaalzaken en handelaars, niet rechtstreeks aan de particulier of de horeca, daarin ondersteunen wij onze klanten nochtans wél bij proeverijen.

Ons doel is om unieke en sterke prijs/ kwaliteitswijnen aan te bieden, vergezeld van een goede service en zo een lange termijn samenwerking uit te bouwen!

Eigenaar en oprichter Dirk Vaeye

detailfiche